Over ons

Lexima Reinecker Vision is gespecialiseerd in advisering, verkoop en service van opto-elektronische leessystemen, loepen, loeplampen, voorleessystemen en computeraanpassingen voor slechtziende en blinde mensen. Lexima en Reinecker Reha-Technik hebben hun krachten gebundeld voor betere hulpmiddelenzorg voor slechtzienden en blinden.

Lexima Reinecker vision

Reinecker

Reinecker Reha-Technik GmbH is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van opto-elektronische beeldschermleessystemen, leesloepen en voorleessystemen voor slechtziende en blinde mensen. Onze opto-elektronische leessystemen zijn hulpmiddelen, die het lezen optimaliseren en een oplossing bieden wanneer een bril, loep of loepbril voor het lezen niet voldoende meer is. De nieuwste technologieĆ«n maken het mogelijk om uw lectuur vergroot, contrastrijk en scherp op een monitor te kunnen lezen. 

Lexima

Lexima is marktleider in ondersteunende technologie bij lees-/leerproblemen zoals dyslexie. Het bedrijf onderscheidt zich door onderwijsinhoudelijke deskundigheid, professionele opleidingen en klantgerichte diensten. In haar activiteiten laat het bedrijf zich leiden door het succes dat de gebruikers met haar producten kunnen behalen. Op school of in het werk. Lexima bestaat bijna 10 jaar, heeft een Cedeo erkenning voor haar onderwijsactiviteiten en is o.a. initiatiefnemer van de jaarlijkse Nationale Dyslexie Conferentie.

Lexima Reinecker Vision

Met de bundeling van de beste producten en expertise is Lexima Reinecker Vision op voortreffelijke wijze in staat om in te spelen op de behoeften van de moderne mens die zich niet wil laten hinderen door zijn visuele handicap. Of het nu gaat om voorzieningen voor thuis, op school of op de werkplek, Lexima Reinecker Vision levert de beste kwalititeit en service.

Ons doel

Wij willen onze klanten graag levenslang begeleiden om hen de best mogelijke oplossing te bieden. Daartoe zijn onze gekwalificeerde medewerkers u graag van dienst, ook als het gaat om de financiĆ«le mogelijkheden respectievelijk eventuele vergoedingen.

Onze klanten

Het merendeel van onze klanten hebben door een oogaandoening, zoals bijv. maculadegeneratie (MD), retinitis pigmentosa (RP), glaucoom (groene staar), cataract (grijze staar) of diabetische retinopathie hun gezichtsvermogen geheel of gedeeltelijk verloren. Om hun slechtziendhied of blindheid te compenseren, zoeken zij naar hulpmiddelen voor het lezen of voorlezen.

Onze medewerkers

De Lexima en Lexima Reinecker Vision organistatie telt als geheel 25 medewerkers en wordt gesteund door 120 medewerkers van het hoofdkantoor van Reinecker Reha-Technik GmbH..

Al deze mensen samen

  • Streven een gemeenschappelijk doel na: u zo goed mogelijk van dienst zijn 
  • Weten heel veel en zijn betrokken bij wat ze voor u doen
  • Ontwikkelen, produceren, adviseren en verkopen 
  • Zetten zich in om een optimale oplossing voor u te vinden

 

Lexima Reinecker Vision B.V. is aangesloten bij de branchevereniging ZieZo.

Bedrijfshistorie

Klik hier voor de historie van Reinecker Reha-Technik tot het ontstaan van Lexima Reinecker Vision.

Kwaliteit certificaten

Klik hier voor een overzicht van de ISO kwaliteitscertificaten waarin de hoge kwaliteit van onze producten word bevestigd.