Ziezo-beurs 2018


Logo Ziezo


Op 16 en 17 maart 2018 vindt in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs te Utrecht de 22ste editie plaats van de ZieZo-beurs. Het is dé landelijke oogbeurs voor iedereen die niet of niet goed kan zien. De toegang is na voorregistratie op deze site gratis. Lexima Reinecker Vision zal ook als standhouder aanwezig zijn om onze hulpmiddelen te demonstreren

Voor vragen over de beurs kunt u bellen of mailen met de Ooglijn via 030 - 294 54 44 / ooglijn@oogvereniging.nl. Gratis toegangskaarten kunt u via deze site reserveren.

ZieZo-beurs 2018
Heeft u moeite met het lezen van de krant of ondertiteling en helpt een gewone bril niet meer? Heeft u een oogziekte? Bent u blind of slechtziend? Kom dan naar de ZieZo-Beurs 2018.

Mogelijkheden en hulpmiddelen

Iedereen die niet kan zien, minder ziet of een oogaandoening heeft, zit met vragen. Welke hulpmiddelen zijn handig of noodzakelijk? Hoe zit het met werken en leren? Hoe blijf ik zelfstandig en mobiel? Daarom organiseert de ZieZo-vereniging jaarlijks de ZieZo-Beurs.

Op deze unieke beurs, die jaarlijks wordt bezocht door duizenden bezoekers, krijgt u in één dag een volledig overzicht van alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren, ontspannen, kortom leven met een visuele beperking.  Ook is er een groot aanbod van hulpmiddelen, waarvan u de meeste ter plekke direct kunt kopen!

Kom ook naar de ZieZo-beurs

Ervaar welke mogelijkheden er zijn als je niet of niet goed ziet. Bezoek het uitgebreide beursprogramma. Kom in contact met alle aanbieders van diensten en hulpmiddelen. Loepen en andere hulpmiddelen, activiteiten, geleidehonden, opleidingen, werkplekaanpassingen, brailleleesregels, studie-ondersteuning, arbeidsbemiddeling, workshops, spelletjes, boeken, loepen, verenigingen, telefonie: er is voor ieder wat wils.

Tijdens de beurs is er ook een Bijeenkomst Aan het werk blijven met een visuele beperking. 
Kijk hier voor meer informatie https://www.oogvereniging.nl/agenda/uitnodiging-bijeenkomst-aan-werk-blijven-visuele-beperking/

Hoe kom ik aan toegangskaarten?
Bezoek van de ZieZo-beurs is gratis ná registratie op deze site op de pagina gratis toegangskaarten. Wanneer u zich van te voren niet heeft geregistreerd betaalt u bij de entree van de beursvloer € 7,50 per persoon of in de vorm van een gift via een machtigingsformulier.

Adres: 
Jaarbeurs, Beatrixgebouw
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht